Referenser
Andrzej Trautman, 22 april 1997
Med stor skepsis besökte jag Alexandra Ljungbergs mottagning för rökavvänjning den 22 april 1997. Jag hade sett en annons i vår lokaltidning och tänkte att jag i alla fall skulle pröva om det på något sätt kunde hjälpa mig - en inbiten rökare - att bli av med mitt beroende. Jag rökte ca 30 cigaretter per dag, det var dyrt - ca 15 000kr per år och det fanns mycket annat som jag gärna skulle lägga pengarna på. Jag hade försökt sluta röka många gånger utan att lyckas, därför var förhoppningarna små även denna gång. Uppriktigt talat tyckte jag synd om Alexandra för jag var övertygad om att hon skulle slösa tid på mig alldeles i onödan och sedan få betala tillbaka pengarna till oss eftersom det enligt konceptet för den metod som Alexandra använder ingår en återbetalningsgaranti som gäller 7 dagar efter behandlingen om den inte haft någon effekt. Döm om min förvåning när jag kunde konstatera att röksuget var helt borta redan efter första behandlingen. När detta skrivs (sept 2001) är jag fortfarande rökfri och jag känner aldrig något röksug, varken i samband med fest eller vid vistelse i rökiga lokaler. Tanken på att ta en cigarett känns helt främmande samtidigt som toleransen mot dem som röker är stor.
"Rökpengarna" har resulterat i flera utlandsresor till Grekland, Kina och Turkiet och jag har köpt en ny fin cykel. Dessutom har jag allmänt mycket bättre ork och mår väldigt bra.

Barbro Lewenhagen, 23 mars 2000
Jag besökte Alexandra Ljungberg den 23 mars 2000. Redan första behandlingen gav effekt och jag kände inget behov av att röka. Jag började röka i 20-års åldern och har sedan rökt hela tiden men undantag för ett tidigare uppehåll under 4 år. Men vid 61 års ålder slutade jag.! När jag slutade röka blev jag också av med mitt illamående som jag led av hela tiden när jag rökte och jag är inte längre trött på samma sätt som tidigare. Konditionen är bättre och jag andas lättare. Det blir pengar över och jag kan unna mig mer. Inte heller ha jag gått upp i vikt utan fortsatt att äta ungefär som tidigare.
När jag någon gång haft något problem som trycker och känt att motivationen sviktat har jag lyssnat på den uppföljningskassett som jag fick av Alexandra.
Det har hjälpt att åter lyssna på budskapet om rökfrihet samtidigt som det gör mig lugn och avslappnad.
Det är skönt att vara riktigt stolt över sig själv, att veta att jag har gjort något väldigt bra för mig själv.